Droom je al lang van groenten uit je eigen tuin, jouw school of zorgcentrum maar ontbreekt het jullie aan tijd? Ben je iets minder mobiel en is bukken of zwaar werk in de tuin niet meer aan jou besteed? Of misschien is jouw grond niet helemaal geschikt om voedsel op te telen. Dan zijn onze Smulbakken iets voor jou. Wij maken moestuinieren op hoogte eenvoudig en makkelijk en vooral toegankelijk voor iedereen.

Modulaire moestuin meubels

Smulbakken zijn een nieuw concept van ‘modulaire moestuinmeubels’ die speciaal zijn ontworpen om zowel ergonomisch, ecologisch, duurzaam en inclusief ingezet te worden.
Dankzij het unieke design gebaseerd op permacultuur technieken gebruikt in Australië wordt er spaarzaam met water omgegaan. Hierdoor is dagelijks water geven zelfs bij hoge temperaturen niet meer aan de orde. 

Weinig onderhoud

Door hun omvang wordt het onderhoud tot een minimum beperkt en kan er vooral plezier gemaakt worden. Maar er is meer aan de hand. Sommige modules zijn zo gemaakt dat ze zowel buiten als binnen kunnen gebruikt worden. Slecht weer of te warm kan dan geen belemmering meer vormen.

Ergonomisch en op mensenmaat

Ook mensen met een rolstoel kunnen mee aanschuiven. Daarnaast is ook het tuingereedschap ergonomisch ontworpen zodat ook mensen met minder grip aan de slag kunnen.

Is jouw interesse gewekt?
Contacteer ons en er is zeker een formule voor jou?